Психологија на доказите и сугестиите

Психологија на доказите и сугестиите

Цена
ден 400.00
Цена со попуст
ден 400.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Да се има влијание врз другите може да биде вистински предизвик, но постои начин на кој тоа може да се постигне. Оваа книга нуди стратегии кои ќе гарантираат сигурен ефект врз стекнувањето доверба и супериорност, а тоа ќе биде најсилното оружје на вашиот пат кон успехот. Имајќи ја довербата на останатите, вие можете да ги надминете поставените граници и да постигнете врвни перформанси. Ако ги искористите сите ваши потенцијали, вашите најголеми амбиции набрзо ќе се остварат. Променете ја свесноста за вашата сугестибилност и ќе станете совршени лидери!