Може оној што верува дека може

Може оној што верува дека може

Цена
ден 400.00
Цена со попуст
ден 400.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Кој може да го победи силниот човек кој верува во себеси? Бидете сигурни дека вашиот успех никогаш не може да биде поголем од вашата самоувереност. Променете го погледот кон светот. Она што го гледате, она во што верувате, она за што непрекинато се борите да го постигнете – тоа е она кон што ќе се приближувате. Не постои мудрост со која еден човек може да направи нешто, ако самиот тој мисли дека не може да го направи. Препреките се тргаат од патот на решителната личност која верува во себеси. Најбожественото наследство на човекот е способноста да сонува. Сонувачите отсекогаш биле оние кои го постигнувале навидум невозможното. Уште повеличествено е да се сонува кога ја имате борбеноста и упорноста кон целта, како и одлучноста соништата да се усогласат со реалноста. Запомнете – среќата е ехо на она што го правиме и мислиме.