За љубовта

За љубовта

Цена
ден 500.00
Цена со попуст
ден 500.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Љубовта е најмоќното, но во исто време и најмалку проучуваното чувство. Нејзиното познавање, како огромна моќ која се претопува на илјадници начини, отвора нов хоризонт во идеализирањето на човековите чувства, откритија и настани. Прочитајте повеќе за најголемиот феномен во животот – за љубовта, нејзината невиност, врските со другите чувства, границите и заветите на љубовта, за различните форми на сакање и, првенствено, за тоа како таа се одржува и како умира. Нурнете во длабочините на љубовта за да ги откриете сите нејзини височини!