Биди мудар и научи да сакаш

Биди мудар и научи да сакаш

Цена
ден 500.00
Цена со попуст
ден 500.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

365 медитации за 365 нови раѓања. Совладувањето на самиот себе носи голема моќ, преобразувањето на самиот себе носи голема радост. Нагорната патека ни е секогаш достапна. Тој пат е владеењето со самиот себе, затоа што умот се облекува во облека која самите ќе му ја направите. А мудрите ги прочистуваат своите мисли. Еден променет ментален став ги менува карактерот, навиките, животот. Направете главен предмет на вашето размислување да биде совршеноста. Преку мудроста пронајдете ја радоста