Дневен нотес | Rendezvous
Дневен нотес | Rendezvous
Дневен нотес | Rendezvous
Дневен нотес | Rendezvous
  • Load image into Gallery viewer, Дневен нотес | Rendezvous
  • Load image into Gallery viewer, Дневен нотес | Rendezvous
  • Load image into Gallery viewer, Дневен нотес | Rendezvous
  • Load image into Gallery viewer, Дневен нотес | Rendezvous

Дневен нотес | Rendezvous

Цена
ден 260.00
Цена со попуст
ден 260.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Мал дневен асистент за секоја жена!

Направи приоритизацијата на сите твои дневни активности. Ефектно менаџирај го сопственото време. Не заборавај дека доколку постигнеш успех во менаџирање на сопственото време ќе постигнеш успех и во балансот помеѓу работата и приватниот живот. Испланирај ги своите оброци и не ја заборавај грижата за себе! На крајот на денот, застани за миг и рефлектирај еден момент, личност или ситница што те насмеа денес.

Број на страници: 50