Црната круна

Црната круна

Цена
ден 300.00
Цена со попуст
ден 300.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

„Интересно патување преку континенти и низ времето. Илија Магденоски создава атмосфера исполнета со акции, неочекувани пресврти и повеќеслојни карактери. Преплетот на овие елементи го прави ова дело возбудливо за читање, отворајќи интересни моменти од македонската историја. Служејќи се со едноставен, непретенциозен стилски израз, Магденоски создал дело што е уште попримамливо за широка читачка публика од ‘Пустинската змија од Гиза’.“

Лабина Митевска