Разбуди се и живеј

Разбуди се и живеј

Цена
ден 400.00
Цена со попуст
ден 400.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Оваа книга служи како повик за будење и за враќање на основите на самото живеење. Ќе ви помогне да се соочите со реалноста, која самите сте ја избрале, и да ја прифатите во вашите животи, да побегнете од бескорисноста и да започнете да живеете среќно и здраво. Сè што е потребно за да се прекине магијата на безволноста и фрустрацијата е следново: Постапувајте како да е невозможно да не се успее. Тоа е талисманот, формулата, заповедта која нè свртува од неуспехот кон успехот, а тој зависи од позитивната состојба на умот и телото, и од самоувереноста која, како по правило, доаѓа од потсетувањето на претходните успеси.