Надмини се себеси

Надмини се себеси

Цена
ден 300.00
Цена со попуст
ден 300.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 


Со мислите патувате, љубите и привлекувате. И можете да смените сè околу вас! Само оној кој будно ги чува портите на својот ум од влез на грешни мисли и се концентрира себеси на убави мисли, чисти и силни, кога ќе дојде сезоната на нивното созревање ќе може да ги покаже плодовите на нежни и добри дела, и ниту едно искушение не ќе го затекне неподготвен и невооружен. Не можете да го избегнете исходот од своите мисли, но можете да издржите и да верувате. Човекот мисли и неговиот живот се случува!

Уште една инспиративна книга од авторот на бестселерот Какви што ти се мислите, таков ти е животот.