Внатрешната свест

Внатрешната свест

Цена
ден 300.00
Цена со попуст
ден 300.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Внатрешната свест е уште една од низата извонредни книги од Аткинсон во која ќе прочитате за менталните феномени, интуицијата, промисленоста и, воопшто, за внатрешните мисли, кои играат најважна улога во менталната слика на секој поединец. Не можете да ја промените природата на мислата, но можете да управувате со нејзиното кормило. Она што ви зборува сте вие самите, затоа не затворајте ја вратата на вашиот ум пред тоа. Дозволете ѝ на светлината во вас да ги испрати своите зраци во вашата свест за да ви го осветли и јасно да ви го покаже патот по кој мора да чекорат вашите нозе. Преземете одговорност и покажете ја вашата надмоќност!