Училишен пакет со подарок
Училишен пакет со подарок
  • Load image into Gallery viewer, Училишен пакет со подарок
  • Load image into Gallery viewer, Училишен пакет со подарок

Училишен пакет со подарок

Цена
ден 850.00
Цена со попуст
ден 850.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

1. "Мудар родител - време е за училиште"

ВО ЧЕТВРТАТА КНИГА ОД СЕРИЈАЛОТ „МУДАР РОДИТЕЛ“, ХЕДВИГ МОНТГОМЕРИ ЌЕ ГИ ВОДИ РОДИТЕЛИТЕ И СТАРАТЕЛИТЕ НИЗ ГОДИНИТЕ КОГА ДЕТЕТО ЗА ПРВПАТ ЌЕ ГО НАЈДЕ СВОЕТО МЕСТО ВО ПОГОЛЕМАТА ЗАЕДНИЦА: ОСНОВНОТО УЧИЛИШТЕ.

2. Македонски јазик 1 - Вежбанка за 1 одделение

Вежбанката по предметот МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК за прво одделение во основното деветгодишно образование е создадена според новата програма за овој предмет донесена од Бирото за развој на образованието и ги покрива сите општи и конкретни стандарди од неа.

Во вежбанката детето ќе учи како да ги препознава гласовите во зборови, како правилно да ги пишува малите и големите печатни (наместо кирилични) букви од македонската азбука, да пишува и да чита зборови и кратки реченици.

Со купување на овој пакет, добивате ПОДАРОК метална кутија за училишен прибор.