Семејниот компјутер на Прасето Пепа

Семејниот компјутер на Прасето Пепа

Цена
ден 90.00
Цена со попуст
ден 90.00
Цена
Распродадено
Unit price
per 

Мајката Прасе работи на домашниот компјутер, но Пепа и Џорџ сакаат да ја играат играта Среќната кокошка. Дали Таткото Прасе ќе дојде и ќе го поправи исклучениот компјутер? Прочитај повеќе во оваа слатка приказна за прасињата...